takaisin blogiin

Henkilöstöesittelyssä suunnitteluinsinööri Janne Onkalo

syyskuuta 27, 2020    |     ASES

Suunnitteluinsinööri Janne Onkalo on työskennellyt ASESilla lähes 5 vuotta automaatiojärjestelmien sovellussuunnittelutehtävissä. Ennen ASESilla työskentelyä, hänelle oli ehtinyt kertyä yli 13 vuoden kokemus automaatioinsinöörin tehtävistä. Suurin osa ASESilla vietetyistä vuosista Jannella on kulunut Kittilän kaivoksen projektien parissa.

Janne_henkiloesittely_1200x800_2xAutomaation parissa suunnitteluinsinöörin työtehtävät vaihtelevat toisinaan paljonkin. Esimerkiksi Kittilässä Janne työskentelee parhaillaan kaivoksen laajennusprojektissa, jossa päivät täyttyvät pääosin uusiin laitteisiin liittyvien sovellusten suunnittelun parissa. Toisinaan ongelmat ja haasteet prosesseissa vievät hänet operaattoreiden tueksi hakemaan ratkaisuja ongelmatilanteisiin.  Mukavaa vaihtelua projekteihin on tuonut myös esimerkiksi Röytän sataman LNG-terminaalin projekti, jossa Janne oli mukana.

ASESilla työskentelyssä Jannelle on työtehtävien lisäksi mieluista hyvä ja avoin ilmapiiri yrityksen henkilöstön ja johdon kesken. Kittilässä työskennellessään hän näkee ASES-kollegoitaan vain harvakseltaan, mutta keskusteluyhteydet ovat silti mutkattomat niin johdon kanssa kuin kollegoidenkin kesken. Toisaalta asiakkaiden ja projektien kautta tutuksi tulleita työkavereita on etenkin Kittilässä.

Viikonlopuiksi Janne palaa kotikaupunkiinsa Kemiin. Vapaa-ajalla hän urheilee, moottoripyöräilee ja syksyn tullen lähtee metsästysporukan mukaan hirvimetsälle.  

LISÄÄ AJANKOHTAISTA

Alppilaskija Siiri Kvist matkalla kohti maailman huippua

kesäkuuta 23, 2020
ASESin sponsoroima nuori alppilupaus Siiri Kvist, 17, on motivoitunut nuori urheilija. Takana on ensimmäinen FIS-kisakausi sekä alppilukion ensimmäinen vuosi. Vaikkakin kausi päättyi lyhyeen globaalin Korona-pandemian vuoksi,...

Lue lisää

Henkilöstöesittelyssä Sr. suunnitteluinsinööri Pasi Sanaksenaho

helmikuuta 28, 2020
Jo 25 vuotta suunnitteluinsinöörinä työskennellyt Pasi Sanaksenaho on työskennellyt ASESilla pian kuuden vuoden ajan. Pasin työnkuvaan pääosin kuuluu sähkösuunnittelu ja instrumentoinnin kenttäsuunnittelu Outokummun Tornion teräst...

Lue lisää

ASES Oy sai suuren laitetoimituskokonaisuuden Outokumpu Chrome Oy Kemin kaivoksen DeepMine projektiin

helmikuuta 7, 2020
ASES Oy ja Outokumpu Chrome Oy Kemin kaivos ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaan ASES Oy toimittaa kaivoksen syvennysprojektin sähkönjakelun kokonaistoimituksena. Toimitus sisältää 20 kV kojeistot, 20 kV muuntajat, pien...

Lue lisää
 
DJI_0690-ASES-HLPfi_kapea_t

VOIMMEKO OLLA AVUKSI?

Kuinka voimme auttaa?

Jätä viesti tai soita meille – keskustellaan yhdessä miten projektisi saadaan valmiiksi nopeasti ja kustannustehokkaasti.

OTA YHTEYTTÄ!
Tai soita meille: +358 40 555 3214