_HLP4679-ASES-HLPfi_80p.jpg

ASES

Paljon muutakin kuin suunnittelutoimisto

Palvelemme asiakkaitamme pääasiassa teollisuuden prosessisähköistyksen, -automaation ja instrumentoinnin alalla. Kymmenen kokeneen suunnittelijan voimin pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin kaikenkokoisissa projekteissa.

Perinteisestä suunnittelutoiminnasta poiketen tarjoamme asiakkaillemme palveluita myös kokonaistoimitusten ja kokonaisvaltaisen projektoinnin saralla. Järjestelmäsitoutumattomana toimittajana pystymme toimittamaan myös asiakkaiden nykyisten järjestelmien päivitykset, laajennukset ja uusinnat. 

_HLP3868-2048px-HLPfi
_HLP3950-ASES-HLPfi.jpg

ases installaatiot

urakointikumppanisi

Olemme teollisuuden prosessisähkö-, automaatio- ja instrumentointiasennuksiin keskittynyt urakointiyritys. Pystymme toimittamaan joustavasti myös teollisuuslaitosten rakennussähköurakoinnin ja rakennusautomaatio-urakoinnin.

Kauttamme saat teollisuuslaitokseen kaiken tarvittavan, mitä sen sähköistykseen liittyy.

Tiimimme

ASIANTUNTIJAT PALVELUKSESSASI

Meidän huippuammattilaiset ovat myös hyviä tyyppejä – meiltä saat hyvää palvelua rennolla otteella ja korkealla laadulla.

Saman katon alta löydät vahvan osaamisen prosessisähköistyksen, automaation, instrumentoinnin ja projektinhallinnan asiantuntijoilta, sekä näiden osa-alueiden urakoinnin.

TUTUSTU TIIMIIMME
_HLP4335-ASES-HLPfi
_HLP4751-ASES-HLPfi.png

meille töihin?

 
 

INSINÖÖRITOIMISTO ASES OY ETSII PALVELUKSEENSA
SOVELLUS- JA SÄHKÖAUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA
Olet koulutukseltasi DI, Insinööri tai teknikko. Omaat vähintään viiden vuoden kokemuksen teollisuuden sähkö- ja automaatiosuunnittelusta. Olet ulospäin suuntautunut, markkinointihenkinen ja innokas laajentamaan osaamisalaasi edelleen.

ASES INSTALLAATIOT OY ETSII PALVELUKSEENSA
SÄHKÖ- / AUTOMAATIOASENTAJIA
Olet koulutukseltasi sähkö-, automaatio- tai instrumentointiasentaja. Omaat vähintään viiden vuoden kokemuksen prosessiteollisuuden sähkö- ja automaatioasennustehtävistä.

Lue lisää avoimista työpaikoistamme
DJI_0690-ASES-HLPfi_kapea_t

VOIMMEKO OLLA AVUKSI?

Kuinka voimme auttaa?

Jätä viesti tai soita meille – keskustellaan yhdessä miten projektisi saadaan valmiiksi nopeasti ja kustannustehokkaasti.

OTA YHTEYTTÄ!
Tai soita meille: +358 40 555 3214