_HLP3441-ASES-HLPfi.jpg

Kokonaispalvelua

jota et muualta saa

Luotettava ja toimintavarma kumppani kaikissa prosessiteollisuuden sähköistys- ja automaatioprojekteissa aina esisuunnitteluvaiheesta toiminnan jatkuvuuden varmistamiseen asti. 

Kun sovit kanssamme kokonaistoimituksesta, saat kustannustehokkaan suunnittelun ja toteutuksen lisäksi ylivertaista ongelmanratkaisuvalmiutta – kokonaispalvelua, jota et muualta saa.

Lue lisää kokonaispalveluistamme
_HLP3868-2048px-HLPfi
_HLP3458-2048px-HLPfi.jpg

projektitoimitukset

halutussa laajuudessa

Kun projektillasi on tarve erityisosaamiselle, astuvat ammattilaisemme juuri oikeaan aikaan remmiin. Olemme prosessisähköistyksen, instrumentoinnin, automaation ja projektihallinnan kokeneita asiantuntijoita.

Meidän huippuammattilaiset ovat myös hyviä tyyppejä – meiltä saat hyvää palvelua rennolla otteella ja korkealla laadulla.

Lue lisää projektitoimituksista

TOSIBOX

TIETOTURVALLISET ETÄYHTEYDET TEOLLISUUSAUTOMAATIOON

ASES toimittaa ja asentaa tietoturvalliset etäyhteydet teollisuuden laitteiden ja tuotantolinjojen etäohjaukseen, -valvontaan ja -huoltoon. 

TOSIBOX – ensimmäisenä maailmassa, fyysinen Avain, Lukko ja Plug 'n Go- yhteydenmuodostus-menetelmä mullistavat yhteyksien luomisen laitteiden välille. Laitevalmistajat ja -toimittajat sekä heidän asiakkaat ja huoltohenkilöstö saavat yhteydet toimittamiinsa laitteisiin helposti, nopeasti ja turvallisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Tosibox-01-1.png
_HLP4006-ASES-HLPfi.jpg

avoimet työpaikkamme

INSINÖÖRITOIMISTO ASES OY ETSII PALVELUKSEENSA
SOVELLUS- JA SÄHKÖAUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA
Olet koulutukseltasi DI, Insinööri tai teknikko. Omaat vähintään viiden vuoden kokemuksen teollisuuden sähkö- ja automaatiosuunnittelusta. Olet ulospäin suuntautunut, markkinointihenkinen ja innokas laajentamaan osaamisalaasi edelleen.

ASES INSTALLAATIOT OY ETSII PALVELUKSEENSA 
SÄHKÖ- / AUTOMAATIOASENTAJIA
Olet koulutukseltasi sähkö-, automaatio- tai instrumentointiasentaja. Omaat vähintään viiden vuoden kokemuksen prosessiteollisuuden sähkö- ja automaatioasennustehtävistä.

Meille töihin?

LUE LISÄÄ AVOIMISTA TYÖPAIKOISTAMME
DJI_0690-ASES-HLPfi_kapea_t

VOIMMEKO OLLA AVUKSI?

Kuinka voimme auttaa?

Jätä viesti tai soita meille – keskustellaan yhdessä miten projektisi saadaan valmiiksi nopeasti ja kustannustehokkaasti.

OTA YHTEYTTÄ!
Tai soita: +358 40 555 3214