takaisin blogiin

Henkilöstöesittelyssä sähkötöiden johtaja Arto Liisanantti

joulukuuta 4, 2023    |     ASES

ASESilla sähkötöiden johtajan rooliin tänä syksynä nimitetty Arto Liisanantti on pitkän linjan työnjohtaja. Hänen toimenkuvansa laajentuu uuden nimityksen myötä sisältämään kolmenlaisia tehtäviä. Arto on toiminut ASESilla asennusurakoiden työnjohtaja jo kolmen vuoden ajan. Lisäksi hän hoitaa suunnittelutehtäviä ja sähköurakoiden urakkalaskentaa.

Arto Liisanantti biotuotetehtaan työmaallaSähkötöiden johtajan roolissa hänen vastuulleen kuuluu huolehtia, että työt tehdään turvallisesti ja sähköturvamääräyksiä noudattaen, asentajilla on vaadittava koulutus, ja käytettävät työkalut ja menetelmät ovat työhön sopivat. Kokonaisuutena sähkötöiden johtaja vastaa siitä, että yrityksen kaikissa sähkötöissä noudatetaan sähköturvallisuuslakia.

”Työturvallisuus kuuluu kaikille. Työnjohtaja katsoo aina omien urakoidensa turvallisuusaspektia, ja sähkötöiden johtaja vastaa sähköturvallisuuden toteutumisesta koko tiimin osalta,” Arto toteaa.

Koulutukseltaan Arto on instrumenttiasentaja ja sähkövoimateknikko. Hänellä on jo yli 30 vuoden kokemus sähköalan töistä, mm. työnjohtajana Tornion Energialla ja sähkötöiden johtajana Suomen Sähkörakennuksella.

ASESilla Arto viihtyy erinomaisesti mm. monipuolisen työnkuvan ansiosta. Urakkapaikat ja asiakkaat ovat tulleet hyvin tutuiksi ympäri Lapin läänin – pohjoisen kaivoksilta Kemi-Tornio seudun teräs- ja paperitehtaille. Tienpäälläkin työn puitteissa saa olla juuri sopivasti.

Vapaa-ajallaan Arto ulkoilee koiriensa kanssa, ja talven tullen hänet voi löytää myös moottorikelkkailemasta ja hiihtoladuilta.

 

Metsä Fibren Kemin biotuotetehdasprojektin työmaasähköistys

Tällä hetkellä Arto Liisanantti hoitaa mm. Metsä Fibren Kemin biotuotetehtaan rakennusaikaisen työmaasähköistyksen projektia työnjohtajan roolissa. Lisäksi ASESilta projektin töissä on parhaillaan kolmen asentajan tiimi. Projektin ensimmäinen vaihe kestää vuoden 2020 loppuun, ja positiivisen investointipäätöksen myötä projekti jatkuisi vielä kesäkuulle 2021 asti. Kokonaisuudessaan projekti sisältää 10 kilometriä kaapelikaivantoa, 7 puistomuuntamoa sekä 70 työpaikkakeskusta. Rakennusaikaisen sähköistyksen odotetaan olevan käytössä 3 vuoden rakennusurakan ajan, jonka jälkeen se pääosin puretaan pois.

LISÄÄ AJANKOHTAISTA

Case Outokumpu – Laaja hankekokonaisuus Deep Mine -projektin prosessisähköistämisessä

lokakuuta 21, 2022
Outokummun Kemin kaivoksen Deep Mine -projektissa kaivosta syvennetään 500- ja 1000-tasojen välille maanalaisena kaivoksena. Maan alle on rakennettu paljon kaivosprosessin vaatimaa infrastruktuuria, jonka sähköistyksessä ASESilla ...

Lue lisää

ASESille lisää merkittäviä projekteja Metsä Fibren biotuotetehtaan työmaalle

marraskuuta 19, 2021
ASES on sopinut kahdesta merkittävästä asennusurakasta Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Fibren Kemin biotuotetehdastyömaalla osana koko tehtaan sähkönjakeluverkoston rakentamista. Urakoiden yhteenlaskettu työllisyysvaikutus ASESilla ...

Lue lisää

Ases ja Siemens Energy Oy yhteistyössä: korkeajännitteisten kojeistojen modernisointia

syyskuuta 17, 2021
ASES ja Siemens Energy Oy ovat yhdessä toteuttaneet kaksi laajaa 110 kV kaasueristeisen kojeiston (GIS) modernisointiprojektia. Siemens Energy Oy on ollut urakoiden päätoteuttaja ja ASES tehnyt laadukasta asennustyötä aliurakoitsi...

Lue lisää

Terrafamen uuden akkukemikaalitehtaan ylösajo on alkanut

kesäkuuta 30, 2021
Suunnitteluinsinööri Jani Uusitalo valvoo tehtaan instrumentointi- ja automaatioasennuksia Sotkamossa käynnistymässä oleva Terrafamen akkukemikaalitehdas on yksi maailman suurimmista akkukemikaaleja valmistavista tahoista. Tehtaan...

Lue lisää
 
DJI_0690-ASES-HLPfi_kapea_t

VOIMMEKO OLLA AVUKSI?

Kuinka voimme auttaa?

Jätä viesti tai soita meille – keskustellaan yhdessä miten projektisi saadaan valmiiksi nopeasti ja kustannustehokkaasti.

OTA YHTEYTTÄ!
TAI SOITA MEILLE: +358 40 555 3214