takaisin blogiin

Henkilöstöesittelyssä sähkötöiden johtaja Arto Liisanantti

toukokuuta 14, 2021    |     ASES

ASESilla sähkötöiden johtajan rooliin tänä syksynä nimitetty Arto Liisanantti on pitkän linjan työnjohtaja. Hänen toimenkuvansa laajentuu uuden nimityksen myötä sisältämään kolmenlaisia tehtäviä. Arto on toiminut ASESilla asennusurakoiden työnjohtaja jo kolmen vuoden ajan. Lisäksi hän hoitaa suunnittelutehtäviä ja sähköurakoiden urakkalaskentaa.

Arto Liisanantti biotuotetehtaan työmaallaSähkötöiden johtajan roolissa hänen vastuulleen kuuluu huolehtia, että työt tehdään turvallisesti ja sähköturvamääräyksiä noudattaen, asentajilla on vaadittava koulutus, ja käytettävät työkalut ja menetelmät ovat työhön sopivat. Kokonaisuutena sähkötöiden johtaja vastaa siitä, että yrityksen kaikissa sähkötöissä noudatetaan sähköturvallisuuslakia.

”Työturvallisuus kuuluu kaikille. Työnjohtaja katsoo aina omien urakoidensa turvallisuusaspektia, ja sähkötöiden johtaja vastaa sähköturvallisuuden toteutumisesta koko tiimin osalta,” Arto toteaa.

Koulutukseltaan Arto on instrumenttiasentaja ja sähkövoimateknikko. Hänellä on jo yli 30 vuoden kokemus sähköalan töistä, mm. työnjohtajana Tornion Energialla ja sähkötöiden johtajana Suomen Sähkörakennuksella.

ASESilla Arto viihtyy erinomaisesti mm. monipuolisen työnkuvan ansiosta. Urakkapaikat ja asiakkaat ovat tulleet hyvin tutuiksi ympäri Lapin läänin – pohjoisen kaivoksilta Kemi-Tornio seudun teräs- ja paperitehtaille. Tienpäälläkin työn puitteissa saa olla juuri sopivasti.

Vapaa-ajallaan Arto ulkoilee koiriensa kanssa, ja talven tullen hänet voi löytää myös moottorikelkkailemasta ja hiihtoladuilta.

 

Metsä Fibren Kemin biotuotetehdasprojektin työmaasähköistys

Tällä hetkellä Arto Liisanantti hoitaa mm. Metsä Fibren Kemin biotuotetehtaan rakennusaikaisen työmaasähköistyksen projektia työnjohtajan roolissa. Lisäksi ASESilta projektin töissä on parhaillaan kolmen asentajan tiimi. Projektin ensimmäinen vaihe kestää vuoden 2020 loppuun, ja positiivisen investointipäätöksen myötä projekti jatkuisi vielä kesäkuulle 2021 asti. Kokonaisuudessaan projekti sisältää 10 kilometriä kaapelikaivantoa, 7 puistomuuntamoa sekä 70 työpaikkakeskusta. Rakennusaikaisen sähköistyksen odotetaan olevan käytössä 3 vuoden rakennusurakan ajan, jonka jälkeen se pääosin puretaan pois.

LISÄÄ AJANKOHTAISTA

ASESille jo toinen merkittävä työkokonaisuus Metsä Fibren Kemin biotuotetehtaan työmaalla

huhtikuuta 28, 2021
ASES Installaatiot on Metsä Groupiin kuuluvan Metsän Fibren sopimuskumppanina saanut jo toisen merkittävän työkokonaisuuden Kemin biotuotetehtaan työmaalta. Kemiläinen ASES on urakoinut rakennusaikaisen työmaasähköistyksen parissa...

Lue lisää

ASESin asentajia kouluttautumassa keskijännitekaapeleiden asennuksiin

tammikuuta 22, 2021
Käytännönläheinen koulutus ylläpitää asentajiemme taitoja ajankohtaisissa hankkeissa ASESilla on kouluttauduttu tällä viikolla keskijännitekaapeleiden asennuksissa tarvittaviin taitoihin. Meneillään olevat projektit mm. Outokummun...

Lue lisää

Alppilaskija Siiri Kvist matkalla kohti maailman huippua

kesäkuuta 23, 2020
ASESin sponsoroima nuori alppilupaus Siiri Kvist, 17, on motivoitunut nuori urheilija. Takana on ensimmäinen FIS-kisakausi sekä alppilukion ensimmäinen vuosi. Vaikkakin kausi päättyi lyhyeen globaalin Korona-pandemian vuoksi,...

Lue lisää
 
DJI_0690-ASES-HLPfi_kapea_t

VOIMMEKO OLLA AVUKSI?

Kuinka voimme auttaa?

Jätä viesti tai soita meille – keskustellaan yhdessä miten projektisi saadaan valmiiksi nopeasti ja kustannustehokkaasti.

OTA YHTEYTTÄ!
TAI SOITA MEILLE: +358 40 555 3214