takaisin blogiin

ASESin asentajia kouluttautumassa keskijännitekaapeleiden asennuksiin

joulukuuta 4, 2023    |     ASES

Käytännönläheinen koulutus ylläpitää asentajiemme taitoja ajankohtaisissa hankkeissa

ASESilla on kouluttauduttu tällä viikolla keskijännitekaapeleiden asennuksissa tarvittaviin taitoihin. Meneillään olevat projektit mm. Outokummun Kemin kaivoksella sekä Metsä Fibren biotuoteprojektin työmaalla tuovat jatkuvan tarpeen ASES Installaatioiden asennusporukan ajantasaiselle osaamiselle keskijännitekaapeleiden asennuksissa.

ASES-suurjännitekaapelikoulutus-2021-blogi-v1

”Edellinen vastaava koulutus oli noin vuosi sitten. Nyt mukana oli asentajia, joille aihe oli uusi, sekä edellisissäkin koulutuksissa mukana olleita, jotka pääsivät kertaamaan taitojaan. Tällä tavoin oppi jakaantuu tekijätiimiimme parhaiten, kun saadaan yhdessä harjoitella,” kertoo ASES Installaatioiden projektinhoitaja Sami Mäkimartti.

Hyvin koulutettu ja osaava henkilökunta on ASESille ensisijaisen tärkeä, jotta voidaan taata hyvä työnlaatu sekä työnteon turvallisuus kaikille osapuolille.

Samin mukaan koulutuspäivä oli tehokas ja monipuolinen kokonaisuus, jonka koulutettava henkilökunta otti innostuneesti vastaan.

”Ryhmä oli erittäin aktiivinen ja otti hyvin oppimansa vastaan. Se on tärkeintä, että päästään konkreettisesti tekemään ja harjoittelemaan. Näitä ei opi kuin tekemällä. Käden pitää tottua työhön,” Sami summaa päivän antia.

Koulutuksessa harjoiteltiin erityisesti 20 kV:n kaapeleiden pääte- ja jatkosasennuksia, joita tarvitaan työmailla muuntamoiden ja sähkönjakelun asentamisessa. Koulutuksen järjesti SLO, ja kouluttajat tulivat Tyco Electronics Finland Oy:sta. Näillä eväillä onkin hyvä jatkaa vuoden mittaan vastaantulevissa projekteissa turvallisin mielin.

ASES-suurjännitekaapelikoulutus-2021-blogi-v2

 

LISÄÄ AJANKOHTAISTA

Case Outokumpu – Laaja hankekokonaisuus Deep Mine -projektin prosessisähköistämisessä

lokakuuta 21, 2022
Outokummun Kemin kaivoksen Deep Mine -projektissa kaivosta syvennetään 500- ja 1000-tasojen välille maanalaisena kaivoksena. Maan alle on rakennettu paljon kaivosprosessin vaatimaa infrastruktuuria, jonka sähköistyksessä ASESilla ...

Lue lisää

ASESille lisää merkittäviä projekteja Metsä Fibren biotuotetehtaan työmaalle

marraskuuta 19, 2021
ASES on sopinut kahdesta merkittävästä asennusurakasta Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Fibren Kemin biotuotetehdastyömaalla osana koko tehtaan sähkönjakeluverkoston rakentamista. Urakoiden yhteenlaskettu työllisyysvaikutus ASESilla ...

Lue lisää

Ases ja Siemens Energy Oy yhteistyössä: korkeajännitteisten kojeistojen modernisointia

syyskuuta 17, 2021
ASES ja Siemens Energy Oy ovat yhdessä toteuttaneet kaksi laajaa 110 kV kaasueristeisen kojeiston (GIS) modernisointiprojektia. Siemens Energy Oy on ollut urakoiden päätoteuttaja ja ASES tehnyt laadukasta asennustyötä aliurakoitsi...

Lue lisää

Terrafamen uuden akkukemikaalitehtaan ylösajo on alkanut

kesäkuuta 30, 2021
Suunnitteluinsinööri Jani Uusitalo valvoo tehtaan instrumentointi- ja automaatioasennuksia Sotkamossa käynnistymässä oleva Terrafamen akkukemikaalitehdas on yksi maailman suurimmista akkukemikaaleja valmistavista tahoista. Tehtaan...

Lue lisää
 
DJI_0690-ASES-HLPfi_kapea_t

VOIMMEKO OLLA AVUKSI?

Kuinka voimme auttaa?

Jätä viesti tai soita meille – keskustellaan yhdessä miten projektisi saadaan valmiiksi nopeasti ja kustannustehokkaasti.

OTA YHTEYTTÄ!
TAI SOITA MEILLE: +358 40 555 3214