takaisin blogiin

ASESin asentajia kouluttautumassa keskijännitekaapeleiden asennuksiin

helmikuuta 27, 2021    |     ASES

Käytännönläheinen koulutus ylläpitää asentajiemme taitoja ajankohtaisissa hankkeissa

ASESilla on kouluttauduttu tällä viikolla keskijännitekaapeleiden asennuksissa tarvittaviin taitoihin. Meneillään olevat projektit mm. Outokummun Kemin kaivoksella sekä Metsä Fibren biotuoteprojektin työmaalla tuovat jatkuvan tarpeen ASES Installaatioiden asennusporukan ajantasaiselle osaamiselle keskijännitekaapeleiden asennuksissa.

ASES-suurjännitekaapelikoulutus-2021-blogi-v1

”Edellinen vastaava koulutus oli noin vuosi sitten. Nyt mukana oli asentajia, joille aihe oli uusi, sekä edellisissäkin koulutuksissa mukana olleita, jotka pääsivät kertaamaan taitojaan. Tällä tavoin oppi jakaantuu tekijätiimiimme parhaiten, kun saadaan yhdessä harjoitella,” kertoo ASES Installaatioiden projektinhoitaja Sami Mäkimartti.

Hyvin koulutettu ja osaava henkilökunta on ASESille ensisijaisen tärkeä, jotta voidaan taata hyvä työnlaatu sekä työnteon turvallisuus kaikille osapuolille.

Samin mukaan koulutuspäivä oli tehokas ja monipuolinen kokonaisuus, jonka koulutettava henkilökunta otti innostuneesti vastaan.

”Ryhmä oli erittäin aktiivinen ja otti hyvin oppimansa vastaan. Se on tärkeintä, että päästään konkreettisesti tekemään ja harjoittelemaan. Näitä ei opi kuin tekemällä. Käden pitää tottua työhön,” Sami summaa päivän antia.

Koulutuksessa harjoiteltiin erityisesti 20 kV:n kaapeleiden pääte- ja jatkosasennuksia, joita tarvitaan työmailla muuntamoiden ja sähkönjakelun asentamisessa. Koulutuksen järjesti SLO, ja kouluttajat tulivat Tyco Electronics Finland Oy:sta. Näillä eväillä onkin hyvä jatkaa vuoden mittaan vastaantulevissa projekteissa turvallisin mielin.

ASES-suurjännitekaapelikoulutus-2021-blogi-v2

 

LISÄÄ AJANKOHTAISTA

Henkilöstöesittelyssä sähkötöiden johtaja Arto Liisanantti

marraskuuta 26, 2020
ASESilla sähkötöiden johtajan rooliin tänä syksynä nimitetty Arto Liisanantti on pitkän linjan työnjohtaja. Hänen toimenkuvansa laajentuu uuden nimityksen myötä sisältämään kolmenlaisia tehtäviä. Arto on toiminut ASESilla asennusu...

Lue lisää

Alppilaskija Siiri Kvist matkalla kohti maailman huippua

kesäkuuta 23, 2020
ASESin sponsoroima nuori alppilupaus Siiri Kvist, 17, on motivoitunut nuori urheilija. Takana on ensimmäinen FIS-kisakausi sekä alppilukion ensimmäinen vuosi. Vaikkakin kausi päättyi lyhyeen globaalin Korona-pandemian vuoksi,...

Lue lisää

Henkilöstöesittelyssä Sr. suunnitteluinsinööri Pasi Sanaksenaho

helmikuuta 28, 2020
Jo 25 vuotta suunnitteluinsinöörinä työskennellyt Pasi Sanaksenaho on työskennellyt ASESilla pian kuuden vuoden ajan. Pasin työnkuvaan pääosin kuuluu sähkösuunnittelu ja instrumentoinnin kenttäsuunnittelu Outokummun Tornion teräst...

Lue lisää
 
DJI_0690-ASES-HLPfi_kapea_t

VOIMMEKO OLLA AVUKSI?

Kuinka voimme auttaa?

Jätä viesti tai soita meille – keskustellaan yhdessä miten projektisi saadaan valmiiksi nopeasti ja kustannustehokkaasti.

OTA YHTEYTTÄ!
TAI SOITA MEILLE: +358 40 555 3214