_HLP4335-ASES-HLPfi.jpg
Insinööritoimisto ASES Oy etsii palvelukseensa:

Sovellus- ja sähkö- / automaatiosuunnittelijaa

_HLP4241-ASES-HLPfi

 

Mikäli tunnistat itsesi alla olevasta, saatat olla etsimämme henkilö:

Olet koulutukseltasi DI, Insinööri tai teknikko. Omaat vähintään viiden vuoden kokemuksen teollisuuden sähkö- ja automaatiosuunnittelusta. Olet ulospäin suuntautunut, markkinointihenkinen ja innokas laajentamaan osaamisalaasi edelleen.

Sovellussuunnittelijana hallitset täysin vähintään ABB 800xA tai Siemens PCS7/WinCC automaatio-järjestelmän. Muiden automaatiojärjestelmien, käyttöliittymien ja ohjelmoitavien logiikoiden tuntemus katsotaan eduksesi.

Sähkö-/automaatiosuunnittelijana hallitset ACAD- ja MS-office ohjelmat. Omaat tuntemusta automaatiojärjestelmistä ja ohjelmoitavista logiikoista, erityisesti ABB ja Siemens tuntemus katsotaan eduksesi samoin kuin suunnittelu-järjestelmien, kuten ALMA tuntemus. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä toimimaan osana projektiryhmää.

Tarjoamme sinulle dynaamisen, jatkuvasti kehittyvän, kasvavan ja innostavan työympäristön sekä vastuulliset ja itsenäiset työtehtävät.

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Jouni Saloniemi, p. 040 555 3214.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen jouni.saloniemi@ases.fi

DJI_0690-ASES-HLPfi_kapea_t

Voimmeko olla avuksi?

Kuinka voimme auttaa?

Jätä viesti tai soita meille – keskustellaan yhdessä miten projektisi saadaan valmiiksi nopeasti ja kustannustehokkaasti.

OTA YHTEYTTÄ!
Tai soita meille: +358 40 555 3214